Sätt varmluftsugnen på 200 °C (ingen ånga).
Rosta solroskärnor och riven kokos med margarin i en gryta på medelvärme tills de har fått färg.
Tomatsås: Bryn finhackad lök och vitlök.
Lägg de grillade auberginerna i en gastronorm. Krydda dem med salt och peppar och låt dem tina upp …
Tillsätt olja och lök i en uppvärmd stekpanna/kastrull/stekbord och stek den på medelvärme tills …
Ranch-dressing: Rör majonnäs med en smula vatten och citronsaft för att få en lite lättare …
Fritera broccolinuggets i en frityrgryta. Låt dem droppa av på ett hushållspapper och krydda med …
Fördela squash och kronärtskockshjärtan på en bakplåt.
Majsen värms i ugnen i 15 minuter vid 170 grader.
Fördela auberginerna på bakplåtar.
Fritera de panerade grönsakerna i en frityrgryta. Låt dem droppa av på ett hushållspapper och …
Skikta bolognesesåsen omväxlande med grönsaker och lasagneplattor.
Ta bort lite av lagen från burken och ställ den åt sidan. Skölj kikärterna under kallt vatten.
Pizzadeg Rör ut jästen i vattnet. Tillsätt salt och olivolja.
Skala och hacka löken fint.
Rödbetorna skalas och skärs i mindre bitar. Kokas upp tillsammans med stjärnanis och fänkålsfrön …
Tillsätt olja i en stor kastrull. Stek löken, majsen och morötterna mjuka i medelvärme.
Spetskål och lök snittas fint och vänds med citronsaft, salt, peppar, olivolja och fint hackad …
Skär lök och vitlök i smala strimlor. Bryn i lite olja tills de är klara.
Kör kikärtor, grönsaksbuljong/aquafaba och hasselnötter snabbt i en matberedare. Blandningen ska ha …